Dimarts, 25 De Setembre De 2018
c/. Tàrrega, 12, 
Vilagrassa - 25330
Telèfon: 973 311 162 Fax: 973 311 236

21/09
2016

Butlletí d'ofertes laborals XARXA EURES


L'Ajuntament de Vilagrassa publica quinzenalment el butlletí d'ofertes laborals creat per la Xarxa Eures (depenent del SOC, la Xarxa Eures gestiona les ofertes daltres països de la Unió Europea).

(EXCEPTE ELS MESOS DE JULIOL I AGOST QUE NO S'EDITA BUTLLETÍ).


Diverses entitats i administracions han creat una xarxa de treball per poder optimitzar recursos i esforços vers la inserció laboral de les persones que es troben en situació d'atur al nostre territori: la XARXA EURES.

 

Aquesta xarxa és depenent del SOC i gestiona les ofertes daltres països de la Unió Europea.

 

Des d'aquesta xarxa de treball a més a més de treballar de manera conjunta, es comparteixen recursos, informació i eines per poder oferir una atenció personalitzada i de qualitat a les persones que s'atenen i que es troben en recerca de feina.

 

Un dels recursos que han creat totes les entitats de la XARXA és el BUTLLETÍ D'OFERTES.

 

Es tracta d'un butlletí quinzenal que recull les ofertes de treball que apareixen en diferents canals, portals web de recerca de feina, diaris i publicacions, empreses de treball Temporal, xarxes socials, Borses de treball i agències de col·locació... etc, etc, etc. És el resultat del treball col·laboratiu i en equip de les diverses entitats i administracions que formen part de la Xarxa per locupació.

 

El Butlletí pretén apropar les ofertes existents a les persones que es troben en recerca de feina, suposant un estalvi de temps per aquestes (ja que no han d'estar constantment consultant els diferents portals) i, a més se'ls facilita el fet de trobar i poder-se inscriure a les ofertes, de manera ràpida i senzilla...

 

L'Ajuntament de Vilagrassa ha sol·licitat poder diposar d'aquest butlletí per poder-lo publicar a la web municipal i posar-lo a disposició de tothom que ho pugui necessitar.

 

Cal tenir en compte que aquestes ofertes no són gestionades directament ni per les entitats membres de la Xarxa ni per l'Ajuntament de Vilagrassa, així que qualsevol persona interessada en alguna de les ofertes que apareixen al document, haurà de seguir l'enllaç o contacte proporcionat al final de cada una de les ofertes.

 

IMPORTANT: Ni la Xarxa per l'Ocupació i la Xarxa Eures, com a entitats creadores del butlletí d'ofertes, ni l'Ajuntament de Vilagrassa, com a entitat publicadora d'aquest butlletí, no es fan responsables del contingut dels anuncis que es publiquen al mencionat butlletí, ni garanteixen, ni es responsabilitzen de la veracitat, exactitud i validesa dels anuncis publicats. Tota la informació que es troba al Butlletí d'Ofertes és extreta de canals públics, no dependents de cap de les entitats que formen la Xarxa per l'Ocupació. Les relacions laborals o acords que s'estableixin entre l'Usuari i Tercers, mitjançant els anuncis publicitaris, són única i exclusivament responsabilitat de l'Usuari i els Tercers.

NOTA: Els mesos de juliol i agost no s'edita el butlletí.


Informació addicional :


Mapa Web