Dimecres, 2 De Desembre De 2020
c/. Tàrrega, 12, 
Vilagrassa - 25330
Telèfon: 973 311 162 Fax: 973 311 236

02/05
2016

Butlletí d'ofertes laborals de la Xarxa per l'Ocupació


L'Ajuntament de Vilagrassa publica setmanalment el butlletí d'ofertes laborals creat per la Xarxa per l'Ocupació.

(EXCEPTE ELS MESOS DE JULIOL I AGOST QUE NO S'EDITA BUTLLETÍ).


Diverses entitats i administracions de Tàrrega han creat una Xarxa de treball per poder optimitzar recursos i esforços vers la inserció laboral de les persones que es troben en situació d'atur al nostre territori: La XARXA PER L'OCUPACIÓ.

 

Des d'aquesta xarxa de treball a més a més de treballar de manera conjunta, es comparteixen recursos, informació i eines per poder oferir una atenció personalitzada i de qualitat a les persones que s'atenen i que es troben en recerca de feina.

 

Formem part de la Xarxa per l'Ocupació les següents entitats: Ajuntament de Tàrrega, Associació Aspid, Associació Alba, Caritas Tàrrega - Cartaes, UGT- Amic, Consell Comarcal de l'Urgell, Oficina Jove-Garantia Juvenil .

 

Un dels recursos que han creat totes les entitats de la XARXA és el BUTLLETÍ D'OFERTES.

 

Es tracta d'un butlletí setmanal (surt els divendres) que recull les ofertes de treball que apareixen en diferents canals: portals web (com FeinaActiva, Infojobs, Trobarefeina, Infofeina...), diaris i publicacions de la zona, empreses de treball Temporal, xarxes socials, Borses de treball i agències de col·locació... etc, etc, etc.

 

El Butlletí pretén apropar les ofertes existents a les persones que es troben en recerca de feina, suposant un estalvi de temps per aquestes (ja que no han d'estar constantment consultant els diferents portals) i, a més se'ls facilita el fet de trobar i poder-se inscriure a les ofertes, de manera ràpida i senzilla...

 

L'Ajuntament de Vilagrassa ha sol·licitat poder diposar d'aquest butlletí setmanalment per poder-lo publicar a la web municipal i posar-lo a disposició de tothom que ho pugui necessitar.

 

Cal tenir en compte que aquestes ofertes no són gestionades directament ni per les entitats membres de la Xarxa per l'Ocupació ni per l'Ajuntament de Vilagrassa, així que qualsevol persona interessada en alguna de les ofertes que apareixen al document, haurà de seguir lenllaç o contacte proporcionat al final de cada una de les ofertes.

 

IMPORTANT: Ni la Xarxa per l'Ocupació, com a entitat creadora del butlletí d'ofertes, ni l'Ajuntament de Vilagrassa, com a entitat publicadora d'aquest butlletí, no es fan responsables del contingut dels anuncis que es publiquen al mencionat butlletí, ni garanteixen, ni es responsabilitzen de la veracitat, exactitud i validesa dels anuncis publicats. Tota la informació que es troba al Butlletí dOfertes és extreta de canals públics, no dependents de cap de les entitats que formen la Xarxa per l'Ocupació. Les relacions laborals o acords que sestableixin entre l'Usuari i Tercers, mitjançant els anuncis publicitaris, són única i exclusivament responsabilitat de l'Usuari i els Tercers.

NOTA: Els mesos de juliol i agost no s'edita el butlletí.


Informació addicional :


Mapa Web