Dimarts, 25 De Setembre De 2018
c/. Tàrrega, 12, 
Vilagrassa - 25330
Telèfon: 973 311 162 Fax: 973 311 236

01/02
2017

Tallers laborals de la XARXA D'OCUPACIÓ


L'Ajuntament de Vilagrassa publica els tallers laborals organitzats per la Xarxa per l'Ocupació.


Diverses entitats i administracions de Tàrrega han creat una Xarxa de treball per poder optimitzar recursos i esforços vers la inserció laboral de les persones que es troben en situació d'atur al nostre territori: La XARXA PER L'OCUPACIÓ.

Des d'aquesta xarxa de treball a més a més de treballar de manera conjunta, es comparteixen recursos, informació i eines per poder oferir una atenció personalitzada i de qualitat a les persones que s'atenen i que es troben en recerca de feina.

Formem part de la Xarxa per l'Ocupació les següents entitats: Ajuntament de Tàrrega, Associació Aspid, Associació Alba, Caritas Tàrrega - Cartaes, UGT- Amic, Consell Comarcal de l'Urgell, Oficina Jove-Garantia Juvenil .

Un dels recursos que han creat totes les entitats de la XARXA són els TALLERS LABORALS.

Cal tenir en compte que aquests tallers no s'organitzen per l'Ajuntament de Vilagrassa, així que qualsevol persona que hi estigui interessada haurà de contactar directament amb la XARXA D'OCUPACIÓ.

IMPORTANT: LAjuntament de Vilagrassa, com a entitat publicadora d'aquests tallers, no es fa responsable, ni garanteix, ni es responsabilitza del seu contingut.


Informació addicional :


Mapa Web